Ros Motoren: Nieuw in Etten-Leur

ronnie-ros-bode

ETTEN-LEUR – Sinds 4 oktober is Etten-Leur eindelijk een motorzaak rijk. In de knusse showroom staan doorlopend een twintigtal jong gebruikte- en youngtimer motorfietsen glimmend op hun nieuwe berijd(st)ers te wachten.

DOOR FRANS VAN DER BOM

Ronnie Ros, de jonge eigenaar van Ros Motoren, heeft zijn sporen aan de commerciële kant van de motorvoertuigenbranche ruim verdiend. Na een gedegen opleiding aan het IVA-Driebergen (Instituut voor Autobranche & Management), was hij ruim 13 jaar werkzaam als zakelijk adviseur in de bedrijfswagensector. Als werknemer vond hij het tijd het roer volledig om te gooien en zijn eigen passie te volgen.

Detail
Van zichzelf zegt Ros: “Ik heb oog voor detail, dat komt tot uiting in de selectie motoren welke aangeboden worden”. Doordat het een compacte onderneming betreft waarin alleen Ronnie zelf werkzaam is in combinatie met een eenvoudige- maar functionele en sfeervolle huisvesting kan Ros Motoren een zeer hoge kwaliteitsnorm tegen een nette prijsstelling bieden. Voor het technisch rijklaar maken wordt nauw samengewerkt met onder andere Van Ginneken Racing gevestigd te Rucphen (en de officiële merkdealers). De motoren staan er vervolgens ook rijklaar en in topconditie bij. Ros levert het overgrote deel af met 6 maanden Bovag-garantie of de resterende fabrieksgarantie.

Passie
Ros deelt de passie die veel motorrijders hebben voor Europese- en Japanse motormerken. “Daar waar de ‘Japanners’ zeer betrouwbare en over de grote linie vriendelijke gebruiksmotoren zijn, laten de Europese fabrikanten het motorhart sneller kloppen door de uitgesproken karakters van de uiteenlopende merken. Naast jonge betrouwbare occasions met vaak lage afgelegde kilometrages geniet ik er met name van om courante motorfietsen te vinden van oudere bouwjaren waarvan zowel de technische- als optische staat dik in orde is (zogenaamde youngtimers).” Ros wijst naar een prachtige Suzuki en vertelt hierover: “Neem nou deze bijvoorbeeld, een 20 jaar oude GSX-1100R van de 2e eigenaar afkomstig met slechts 20.000 kilometer. Dit was in die tijd een revolutionaire motor, vandaag de dag rijdt ie nog steeds fantastisch! Als je als nieuwe eigenaar deze fiets net zo vertroetelt als hij tot nu toe gewend is geweest, heb je over een poos een prachtige oldtimer.”

Eerste
Zijn passie voor motoren en ondernemerschap vallen samen; dit is dan ook de reden dat Ronnie in Etten-Leur startte met zijn bedrijf Ros Motoren. Hij is ervan overtuigd hiermee een gat in Etten-Leur op te vullen. Het afgelopen weekend was het drukbezochte openingsweekend van deze aanwinst voor Etten-Leur. Wilt u meer weten, bezoek dan de website of kom naar de showroom. Ook op Facebook is dit bedrijf actief .Tijdens reparatie en onderhoud stelt Ros Motoren gratis een leenmotor ter beschikking. Inruil van alle soorten motorfietsen- en zelfs auto’s is mogelijk.

Bron: http://internetbode.nl/editie/etten-leur/ros-motoren-nieuw-etten-leur-238637

Laatste nieuwsbericht: