Ducati occasion kopen

Haalt u uw motor uit de stalling, maar bent u eigenlijk uitgekeken op uw machine? Zoekt u een ander merk of een ander model? Maak uw keuze voor Ros Motoren in Etten-Leur! Wij hebben een mooi aanbod met tweedehands motoren, waaronder Ducati’s. Deze motoren zijn zowel optisch als technisch in topconditie. Lees er hier meer informatie over.

Ducati: kwaliteitsmotoren uit Italië

Eén van de bekendste motorfabrikanten uit Italië is Ducati. Dit razend populaire merk is in 1926 opgericht in de Italiaanse stad Bologna en al bijna een eeuw lang maakt Ducati sportieve motorfietsen met een krachtig en kenmerkend geluid. De motoren van Ducati worden onder andere gekenmerkt door de desmodromische klepbediening, de L-Twin-motor (ééncilinder en tweecilinders) en het stalen buisvormige Trellis-frame. Ducati heeft enkele bekende modellen op de markt gebracht, zoals de Ducati Multistrada, Ducati Monster, Ducati Supersport, Ducati Streetfighter en Ducati Hypermotard. Deze motoren koopt u bij Ros Motoren!


Tweedehands motoren bij Ros Motoren

Ros Motoren is sinds jaar en dag gespecialiseerd in de verkoop van tweedehands motoren. In onze steeds wisselende collectie vindt u occasions van de A-merken Triumph, Yamaha, KTM en Ducati. De motorfietsen zijn voorzien van een zeer goede kwaliteit en ze verkeren zowel optisch als technisch in topconditie. Ros Motoren is bovendien aangesloten bij BOVAG, zodat u zes maanden na uw aankoop gebruik kunt maken van de BOVAG-garantie.


Gebruikte Ducati-motoren

Toe aan een andere motorfiets? Maak uw keuze voor Ros Motoren in de Brabantse plaats Etten-Leur. Kom vrijblijvend langs in onze motorspeciaalzaak of maak vooraf een afspraak voor een adviesgesprek op maat. Wij verwelkomen u met een kop koffie en een enthousiast en deskundig motoradvies. En helemaal prettig: indien gewenst kunt u uw huidige motor bij ons inruilen. Vraag onze medewerkers naar de voorwaarden.

Contact

Ros Motoren

info@rosmotoren.nl
06-81382470

KvK-nummer:
61396028

Rekeningnummer:
NL77RABO0191676586

BTW-nummer:
NL001804929B11

Onze voordelen

  • 1.

    Topkwaliteit occasions
  • 2.

    Prijs is all-in
  • 3.

    Diverse garantiemogelijkheden

Welkom in
onze showroom!

Kom langs en haal uw hart op

Voorsteven 1a
4871 DX Etten-Leur
06-81382470