Triumph Tiger occasion

Zoekt u stad en land af naar een nieuwe motor? Stop met zoeken, want bij Ros Motoren vindt u uw droommotor! In onze motorspeciaalzaak in Etten-Leur vindt u een verscheidenheid aan tweedehandsmotoren, zoals de Triumph Tiger. Deze occasions zijn in perfecte staat, zowel optisch als technisch.

Motoren van Triumph

Maak kennis met Triumph, een Brits merk dat al sinds het einde van de negentiende eeuw motorfietsen produceert. De motoren staan bekend om hun tijdloze klasse en ze zijn dan ook zeer geliefd onder liefhebbers van klassieke motoren. Vandaag de dag ontwikkelt Triumph steeds nieuwe motoren, maar deze zijn altijd voorzien van de herkenbare Triumph-stijl. Een bekend model van Triumph is de Tiger, heerlijke koppel rijke 3-cilinder, comfortabele zit positie en een laag eigen geluid maakt rijden met deze motor een feest. 

Triumph Tiger 800, Tiger Sport en Tiger Explorer

Bij motorspeciaalzaak Ros Motoren vindt u een grote verscheidenheid aan gebruikte motorfietsen, waaronder gebruikte motoren van het Britse merk Triumph. In onze steeds wisselende collectie hebben wij ook de motoren Triumph Tiger 800, Tiger 1050 en Tiger Explorer in diverse varianten. XC, XR, etc. Deze tourmotoren hebben een hoge zit en daarmee een zeer prettig rijcomfort. Dankzij de contouren en hoekige lijnen heeft de motor een sportieve uitstraling.
 

Tweedehands Triumph Tiger bij Ros Motoren

Toe aan een andere motorfiets? Maak uw keuze voor Ros Motoren in de Brabantse plaats Etten-Leur. Wij hebben een mooi aanbod met occasionmotoren, waaronder occasions als de Triumph Tiger. Kom vrijblijvend langs in onze motorspeciaalzaak of maak vooraf een afspraak voor een adviesgesprek op maat. Wij verwelkomen u met een kop koffie en een enthousiast en deskundig motoradvies.

Contact

Ros Motoren

info@rosmotoren.nl
06-81382470

KvK-nummer:
61396028

Rekeningnummer:
NL77RABO0191676586

BTW-nummer:
NL001804929B11

Onze voordelen

  • 1.

    Topkwaliteit occasions
  • 2.

    Prijs is all-in
  • 3.

    Diverse garantiemogelijkheden

Welkom in
onze showroom!

Kom langs en haal uw hart op

Voorsteven 1a
4871 DX Etten-Leur
06-81382470