Tweedehands motor kopen Brabant

Waar gebruikt u uw motor voor? Haalt u uw motor van stal wanneer u een mooie toertocht maakt? Of is uw motorfiets uw vervoersmiddel om van huis naar werk te rijden? Wat voor motor u ook zoekt: bij Ros Motoren in de Brabantse plaats Etten-Leur slaagt u zeker! Wij hebben een mooi aanbod tweedehands motoren van de merken Triumph, KTM, Yamaha, MV Agusta of Ducati.

Motorzaak in Brabant

In Etten-Leur, een plaats tussen Breda en Roosendaal, vindt u Ros Motoren. Ros Motoren is sinds jaar en dag gespecialiseerd in de verkoop van gebruikte motoren van A-merken. Deze motoren zijn van topkwaliteit en zijn bovendien zeer goed onderhouden. De motoren staan rijklaar voor u klaar, zodat u de motor direct kunt meenemen voor een proefrit. Heeft een bepaalde motor uw hart gestolen, dan kunt u de motor nog dezelfde dag meenemen. Wel zo prettig.


Ros Motoren is aangesloten bij BOVAG

De aankoop van een motor is niet niets. Het is een uitgave en u wilt zeker zijn van uw aankoop. Ros Motoren is aangesloten bij brancheorganisatie BOVAG (BOnd Van Automobielhandelaren en Garagehouders). Dankzij ons lidmaatschap bij BOVAG kunt u rekenen op kwaliteit, betrouwbaarheid én deskundigheid. Dat geeft een zeker gevoel. Bovendien ontvangt u bij uw aankoop een BOVAG-garantie van maar liefst zes maanden. 


Gebruikte motoren bij Ros Motoren

Is uw interesse gewekt en wilt u graag een tweedehands Triumph, KTM, Yamaha, Suzuki, MV Agusta of Ducati aanschaffen? Maak uw keuze voor Ros Motoren in Etten-Leur. Wij hebben een mooi aanbod met occasionmotoren! Breng vrijblijvend een bezoek aan onze motorspeciaalzaak of maak vooraf een afspraak voor een adviesgesprek. Onder het genot van een kop koffie laten wij u kennismaken met de mooiste machines.

Contact

Ros Motoren

info@rosmotoren.nl
06-81382470

KvK-nummer:
61396028

Rekeningnummer:
NL77RABO0191676586

BTW-nummer:
NL001804929B11