Yamaha

Heeft u een Yamaha-motor en wilt u deze graag inruilen voor een motor met een ander model, type of bouwjaar? Geen nood! Bij Ros Motoren in Etten-Leur vindt u een mooi aanbod met tweedehands motoren van het merk Yamaha. Deze goed onderhouden motoren verkeren in zeer goede staat – zowel optisch als technisch. Lees er hier meer informatie over en maak uw keuze.

Japanse motoren van Yamaha

Ontdek de motoren van Yamaha Motor Company. Yamaha is de grootste Japanse producent van motorfietsen, quads en bromfietsen. Sinds 1954 neemt het bedrijf motorfietsen in productie en sindsdien zijn er tal van motoren in alle klassen en categorieën geproduceerd, zoals viertaktenduro-, offroad- en allroadmachines. Bekende en populaire Yamaha-modellen zijn onder andere de Yamaha MT, Yamaha YZ, Yamaha YZF, Yamaha FZ, Yamaha Fazer en Yamaha FZR. Deze motoren koopt u onder andere bij Ros Motoren!

Tweedehands motoren bij Ros Motoren

Ros Motoren is een motorspeciaalzaak in de Brabantse plaats Etten-Leur (bij Breda en Roosendaal). In onze motorzaak vindt u een mooi aanbod met tweedehands motoren van de merken Ducati, KTM, Triumph en Yamaha. Deze motoren zijn goed onderhouden en zijn direct leverbaar, want alle motoren hebben het benodigde onderhoud gehad. En helemaal prettig: wanneer u een motor bij Ros Motoren aanschaft, dan ontvangt u maar liefst zes maanden BOVAG-garantie. Zo bent u zeker van uw koop.

Gebruikte Yamaha-motoren

Bent u fan van de motoren van Yamaha? Haal uw hart op bij Ros Motoren in de Brabantse plaats Etten-Leur. Kom vrijblijvend langs in onze motorspeciaalzaak of maak vooraf een afspraak voor een adviesgesprek. Indien gewenst kunt u uw huidige motor ook inruilen. Kom langs en vraag ons naar de mogelijkheden.

Welkom in
onze showroom!

Kom langs en haal uw hart op

Voorsteven 1a
4871 DX Etten-Leur
06-81382470