KTM

Maak kennis met KTM, een Oostenrijks motorfiets-, fiets- en automerk. Het bedrijf in 1934  opgericht en al sinds 1954 produceert KTM motorfietsen. KTM is voornamelijk bekend van zijn terreinmotoren en sinds de invoering van de Duke in 1994 produceren zij ook wegmotoren. Tegenwoordig is KTM erg succesvol met de Adventure modellen, de Duke en Super Duke.

Tweedehands motoren bij Ros Motoren

Ros Motoren is een motorspeciaalzaak in de Brabantse plaats Etten-Leur (bij Breda en Roosendaal). In onze motorzaak vindt u een mooi aanbod met tweedehands motoren van de merken DucatiTriumphKTM en Yamaha. Deze motoren zijn goed onderhouden en zijn direct leverbaar, want alle motoren hebben het benodigde onderhoud gehad. En helemaal prettig: wanneer u een motor bij Ros Motoren aanschaft, dan ontvangt u maar liefst zes maanden BOVAG-garantie. Zo bent u zeker van uw koop.

Gebruikte KTM-motoren

Bent u fan van de motoren van KTM? Haal uw hart op bij Ros Motoren in de Brabantse plaats Etten-Leur. Kom vrijblijvend langs in onze motorspeciaalzaak of maak vooraf een afspraak voor een adviesgesprek. Indien gewenst kunt u uw huidige motor ook inruilen. Kom langs en vraag ons naar de mogelijkheden.

Welkom in
onze showroom!

Kom langs en haal uw hart op

Voorsteven 1a
4871 DX Etten-Leur
06-81382470