KTM Adventure occasion

Bent u uitgekeken op uw huidige motor en wilt u graag de overstap maken naar een nieuw merk of nieuw model? Breng een bezoek aan Ros Motoren in Etten-Leur! Wij zijn een motorspeciaalzaak met een mooi aanbod tweedehands motoren. In ons assortiment vindt u onder andere de prachtige allroadmotoren KTM Adventure. Lees er hier meer over.

KTM: motormerk uit Oostenrijk

KTM is een Oostenrijks merk voor motorfietsen, fietsen en auto’s. Het merk is in 1934 opgericht onder de naam Kraftfahrzeuge Trunkenpolz Mattighofen (KTM) en sinds 1954 produceert KTM motorfietsen. KTM staat met name bekend om de terreinmotoren en crossmotoren, maar sinds de introductie van de KTM Duke worden er ook wegmotoren gemaakt. Het assortiment van KTM bestaat onder andere uit de terreinmotoren KTM SX, KTM EXC en KTM Adventure, en de wegmotoren KTM RC8, KTM Supermoto en KTM Duke.
 

Allroadmotor KTM Adventure

In het assortiment van Ros Motoren vindt u een grote verscheidenheid aan gebruikte motoren van het merk KTM. Zo beschikken wij onder andere over het model KTM Adventure. Deze allroadmotoren beschikken over een tweecilinder viertaktmotor uitgevoerd met 990cc/1190cc of 1290cc (Super Adventure). De KTM Adventure is bovendien beschikbaar in een R-versie en sinds enkele jaren zijn alle KTM Adventure-modellen uitgerust met een Motor Stability Control (MSC), zodat de machines nóg stabieler op de weg liggen.
 

Tweedehands KTM Adventure bij Ros Motoren

Is uw interesse gewekt en wilt u graag een tweedehands KTM Adventure aanschaffen? Maak uw keuze voor Ros Motoren in de Brabantse plaats Etten-Leur. Wij hebben een mooi aanbod met KTM-motoren! Breng vrijblijvend een bezoek aan onze motorspeciaalzaak of maak vooraf een afspraak voor een adviesgesprek. Onder het genot van een kop koffie laten wij u kennismaken met de mooiste machines.

Contact

Ros Motoren

info@rosmotoren.nl
06-81382470

KvK-nummer:
61396028

Rekeningnummer:
NL77RABO0191676586

BTW-nummer:
NL001804929B11