Ros Motoren, ruime keuze aan occasions

Ruim aanbod aan motoroccasions

Wij zijn een kleine, maar sterk groeiende motoroccasion specialist van de merken DucatiTriumph, KTM en Yamaha. Gevestigd in het Brabantse Etten-Leur waar elke motorliefhebber van genoemde merken zijn hart op kan halen, want hier vindt u de kwaliteit wat de liefhebber graag ziet en bezit. Onze klanten verwelkomen wij in een gezellige en persoonlijke sfeer. Wilt u rustig kijken? Gaat uw gang. Wilt u meer info? Wij helpen u graag en wanneer u een motorfiets koopt zorgen wij ervoor dat het een feestje is.

Onze favoriete merken

Topmerken van een uitstekende kwaliteit

Welkom in
onze showroom!

Kom langs en haal uw hart op

Voorsteven 1a
4871 DX Etten-Leur
06-81382470

Onze klanten geven ons een

9,4
 • Jan
  Jan : "

  Goeie service, fijne communicatie en vriendelijke mensen!

  "
 • Frits
  Frits : "

  Kom al weer aantal jaren bij Ron. Mijn 3e motor gekocht. Geen geleur met je eigen motor. Fatsoenlijke inruilprijs en afspraak is afspraak. Netjes geregeld en thuisgebracht.

  "
 • Els
  Els : "

  Via internet een motor gevonden en gebeld. Proefrit gemaakt en snel tot een overeenstemming gekomen wat betreft de prijs. Motor werd thuis afgeleverd zoals afgesproken! Veel kleine extra's wat niet nodig is maar wel fijn zaken doen!!

  "
 • Iemke
  Iemke : "

  Ros Motoren biedt zelfs tijdens een pandemie uitstekende motoren aan en bezorgt deze aan de andere kant van het land. Goed onderhouden motoren, breed aanbod en geen twijfelachtige aanbiedingen. Zoals het hoort. Blind een motor kopen vertrouw ik alleen aan Ros Motoren toe.

  "
 • Ronald
  Ronald : "

  Ongedwongen goed! Ik heb mijn Suzuki GSX-R750 gekocht bij Ronnie. Een mooie motor met slechts 2 eigenaren en pas groot onderhoud gehad dus wat wil je nog meer. Alles ging gemoedelijk en na de proefrit was de deal snel gesloten. Bedankt!

  "
 • Tonnie
  Tonnie : "

  Je wordt goed op de hoogte gehouden van het aankoopproces. Verder krijg je goed advies van mensen die zelf ook van motoren houden en weten waar ze over praten.

  "